Termeni și condiții

Termeni și condiții

Folosirea site-ului www.tinc.ro, incluzând vizitarea și cumpărarea serviciilor / produselor de pe site, implică acceptarea termenilor și condițiilor, ce vor fi detaliate în paragrafele următoare. Training Incorporated furnizează serviciile care sunt subiectul termenilor și condițiilor de mai jos. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, care este întreținut și administrat de Societatea Training Incorporated S.R.L., se recomandă citirea cu atenție a acestor termeni și condiții. Societatea Training Incorporated S.R.L. își asumă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări ale site-ului, a structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens. Site-ul este găzduit de serverele unei terțe firme. Societatea Training Incorporated S.R.L. nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări. Training Incorporated S.R.L.nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor, la care se ajunge prin legături de pe alte site-uri. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauza. În plus, Training Incorporated S.R.L. îşi desfăşoară activitatea de vânzare în conformitate cu Legea română.

Terminologie

Training Incorporated SRL este compania din spatele mărcii cu același nume. Suntem o companie românească cu sediul social în Sibiu, strada Grâului nr. 27 având CUI 40860870 și J32 / 815/2019 fiind numărul nostru de înregistrare în registrul comerțului.

Site web www.tinc.ro

Cumpărător = orice persoana fizică sau companie care se înregistrează pentru un curs pe site-ul www.tinc.ro sau care achiziționează unul dintre serviciile listate aici: www.tinc.ro/shop

Client = orice persoană fizică sau companie care accesează conținutul și informațiile care sunt puse la dispoziție electronic, prin e-mail, telefonic, față în față etc. de către www.tinc.ro

Comandă = un document în format electronic prin care cumpărătorul informează vânzătorul despre intenția sa de a achiziționa servicii de pe site.

Tranzacție = primirea sau rambursarea unei sume de bani ca urmare a vânzării unuia sau mai multor servicii de către vânzător cumpărătorului.

Comandă

Pentru ca o comandă să fie plasată, clientul trebuie să achiziționeze unul dintre serviciile / produsele noastre și să finalizeze procesul de plată.

Este responsabilitatea clientului / cumpărătorului să furnizeze date complete, exacte și adevărate. Prin finalizarea comenzii, cumpărătorul își dă consimțământul că toate datele furnizate sunt complete, corecte și adevărate.

Mai mult, prin plasarea unei comenzi, cumpărătorul este de acord:

  • să fie contactat de vânzător dacă este necesar, acesta utilizând informațiile de contact furnizate de cumpărător.
  • ca vânzătorul să facă fotografii sau videoclipuri la cursurile organizate și să le folosească pentru prezentări despre serviciile oferite și în scopuri de promovare. În cazul în care cumpărătorul nu dorește să-și dea consimțământul, acesta poate preciza acest lucru în caseta „informații suplimentare” înainte de a plasa comanda.

Vânzătorul poate anula o comandă fără a informa cumpărătorul în prealabil și fără nicio obligație, daune sau opțiuni de solicitare a intereselor pentru oricare dintre cele două părți, în următoarele cazuri:

  • Contravaloare serviciilor nu a fost achitată;
  • Cumpărătorul nu răspunde la nici una dintre încercările vânzătorului de a-l contacta via e-mail sau telefon.
  • Numărul minim (10) de participanți la un curs nu a s-a realizat;
  • Cumpărătorul nu plătește cursurile la datele specificate;
  • Cumpărătorul nu plătește suma totală pentru cursuri;

Cumpărătorul poate anula o comandă fără nicio obligație, opțiune de solicitare a daunelor sau a intereselor pentru oricare dintre cele două părți, printr-un răspuns la mailul prin care se confirmă primirea comenzii în maximum 24 de ore de la plasarea comenzii. În cazul unui curs cumpărătorul trebuie să scrie un e-mail la hello@tinc.ro în care specifică că nu mai poate participa la curs. Acest e-mail trebuie trimis cu 30 de zile înainte de data la care va avea loc cursul. În cazul în care informațiile nu sunt trimise cu 30 de zile înainte, cumpărătorului nu i se va returna plata care constă în prima tranșă pe care a plătit-o.

Plata

La fiecare comandă, cumpărătorul poate găsi informații despre prețul și modalitățile de plată. Vânzătorul va emite o factură către cumpărător pentru serviciile achiziționate. Cumpărătorul are obligația de a furniza toate informațiile necesare conform legii pentru emiterea facturii.

Cumpărătorul va primi factura în format electronic prin e-mail sau în format fizic în cazul unui curs.

Drepturi pentru proprietate intelectuala

Tot conținutul disponibil online pe site-ul www.tinc.ro (imagini, texte, sigle etc.) sunt proprietatea Training Incorporated SRL și nu pot fi copiate, utilizate, distribuite, schimbate, transferate, vândute etc. fără acordul prealabil scris al vânzătorului.

Dacă întâmpinați orice încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală, ne puteți informa contactându-ne la hello@tinc.ro

Confidențialitate

Informațiile sau materialele pe care cumpărătorul le transmite și le postează prin intermediul site-ului web www.tinc.ro (ex. comentarii, recenzii, imagini etc.) pot fi utilizate, postate și distribuite de vânzător.

Prin acceptarea termenilor și condițiilor, cumpărătorul este de acord ca datele sale personale să fie incluse în baza de date Training Incorporated și ca aceste date să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat de Training Incorporated și partenerii săi.

Prin înregistrarea în baza de date Training Incorporated, cumpărătorul își exprimă consimțământul de a fi contactat de terțe părți care au colaborat cu entități cu Training Incorporated, precum furnizori de servicii de marketing, alți furnizori de servicii și agenții de stat și guvernamentale, în care legislația prevede acest lucru.