Modalități de plată

Training Incorporated acceptă următoarele metode de plată:

Pentru serviciile și produsele prezentate pe pagina magazinului acceptăm doar plata online prin card de credit. Aceasta este o metodă de plată securizată oferită de procesatorul de plăți online www.euplatesc.ro. După redirecționarea pe acest site securizat, trebuie să completați un formular cu informațiile despre cardul dvs. pe pagina securizată a procesatorului de plăți.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigura tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

“3-D Secure” asigură în primul rând, că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăti, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Politica de prețuri:

Prețurile serviciilor / produselor sunt cele afișate pentru fiecare produs în parte și nu sunt purtătoare de TVA. Societatea Training Incorporated S.R.L. va putea desfășura orice campanie promoțională referitor la serviciile / produsele afișate pe site, promoții ale căror condiții vor fi stabilite în întregime de către Training Incorporated S.R.L.. Prețurile pot fi modificate în orice moment fără preaviz, Training Incorporated S.R.L. neasumându-și răspunderea pentru eventualele erori de introducere a datelor sau pentru datele incorecte furnizate de terți.

Conform ART. 1665 din Codul Civil, atunci când prețurile afișate sunt disproporționale și intră în zona derizorie, comenzile vor fi anulate automat. Comenzile au confirmarea finală în momentul facturării.

Ne rezervăm dreptul să anulăm comenzile care au afișat prețul eronat, sub prețul de achiziție datorate problemelor tehnice ale platformei utilizate.