- Viziune -

„Să inspirăm oameni, astfel încât aceștia să își atingă potențialul maxim.”

- Misiune -

Susținerea indivizilor, echipelor și organizațiilor în procesul lor de dezvoltare prin intermediul ofertei noastre de servicii de training, team building, coaching și consultanță.

- Despre noi -

Înființată în 2019, compania „Training Incorporated” este o firmă născută din pasiunea pentru dezvoltare personală, și, care activează în domeniul dezvoltării personale și organizaționale din România. Activitatea noastră cuprinde dezvoltarea și organizarea de programe dedicate pentru companii (ex.: training, team building, coaching și consultanță), pentru persoane fizice (ex.: coaching, cursuri în regim deschis sau cursuri certificate de către ANC, consultanță), dar și pentru cluburi sportive. Serviciile noastre pot fi oferite în limba română, germană și engleză.

- Implicare în comunitate -

Una dintre valorile prin care ne ghidăm activitatea este: „Împreună e mai bine!”. Noi credem cu tărie în dezvoltarea unei lumi mai bune, a unui loc unde generațiile viitoare pot trăi o viață sănătoasă și prosperă. Din acest motiv, ne-am decis să ne implicăm în diferite proiecte sociale prin acordarea voluntară a serviciilor noastre.

ro_RO